Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wołowina z papryką"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 690
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 690
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Składniki
Mięso opłucz i osusz, podziel na 4 porcje. Na patelni rozgrzej olej, każdy kawałek mięsa podsmaż z obu stron, przełóż do rondla. Włóż kilka ziaren pieprzu, podlej połową szklanki wody i duś ok. 20 min.
Paprykę pokrój na małe kawałki, cebulę posiekaj. Dodaj warzywa do mięsa i duś razem ok. 10 min. Podawaj z kaszą gryczaną.Źródło: Cuda i objawienia