Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wołowina z papryką"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 452
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2125
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 48
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 31
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 889
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 452
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2125
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 48
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 31
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 889
Składniki
Mięso opłucz i osusz, podziel na 4 porcje. Na patelni rozgrzej olej, każdy kawałek mięsa podsmaż z obu stron, przełóż do rondla. Włóż kilka ziaren pieprzu, podlej połową szklanki wody i duś ok. 20 min.
Paprykę pokrój na małe kawałki, cebulę posiekaj. Dodaj warzywa do mięsa i duś razem ok. 10 min. Podawaj z kaszą gryczaną.Źródło: Cuda i objawienia