Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zakręcona pizza z ciasta francuskiego"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30994
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3673
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5259
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30994
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3673
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5259
Składniki
Z każdego płata ciasta wytnij po 2 kwadraty i zaokrąglij ich brzegi.
Pier wsze koło ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj sosem pomidorowym, posyp ziołami i tartą mozzarellą. Przy- kryj drugim kołem.
Na środku postaw szklankę. Przecinaj od niej ciasto wzdłuż promieni, tworząc paski. Skręcaj je wokół osi i sklej na końcach. Posmaruj jajkiem.
Piecz w 200oC przez 15-17 minut. To samo zrób z pozostałymi dwoma kołami.Źródło: Kurier TV