Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe trochę w inny sposób.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 82
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 310
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 133
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 139
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 82
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 310
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 133
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 139
Składniki
Kotlety myjemy, osuszamy, rozbijamy i panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Dokładnie tak jakbyśmy chcieli usmażyć zwykłe schabowe i tak też robimy- smażymy na złoty kolor z obu stron. Po usmażeniu smarujemy pasztetem ( dość grubą warstwą) układamy na to ser żółty, przekrojone na pół pomidorki i posypujemy pociętymi ziołami. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 160C ( termoobieg) i pieczemy ok. 15 min.