Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 106
Dodano: 07.11.2018
Odsłon: 3133
3-4 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Kotlety myjemy, osuszamy, rozbijamy i panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Dokładnie tak jakbyśmy chcieli usmażyć zwykłe schabowe i tak też robimy- smażymy na złoty kolor z obu stron. Po usmażeniu smarujemy pasztetem ( dość grubą warstwą) układamy na to ser żółty, przekrojone na pół pomidorki i posypujemy pociętymi ziołami. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 160C ( termoobieg) i pieczemy ok. 15 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

babcitereskiciasta 08 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Pyszna zapiekanka.:)0 Kto głosował? | Odpowiedz