Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe trochę w inny sposób.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 929
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1880
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6446
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 929
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1880
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6446
Składniki
Kotlety myjemy, osuszamy, rozbijamy i panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Dokładnie tak jakbyśmy chcieli usmażyć zwykłe schabowe i tak też robimy- smażymy na złoty kolor z obu stron. Po usmażeniu smarujemy pasztetem ( dość grubą warstwą) układamy na to ser żółty, przekrojone na pół pomidorki i posypujemy pociętymi ziołami. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 160C ( termoobieg) i pieczemy ok. 15 min.