Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Ziemniaki gotujemy, milone podsmarzamy na patelni z cebulka i przyprawami, szpinak z czosnkiem też podsmarzamy na patelni. Kiełbase kroimy w talarki.
Ugotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia na nie dajemy mielone i kiełbaske przykrywamy to szpinakiem i posypujemy kupurydza na wierz dajemy ziemniaki, oczywiscie wszystko doprawiamy do smaku i zalewamy szklanka wody z kostka rosołowa i wkładamy do piekarnika na godzinke w temp.200stopni na 10 minut przed wyjeciem posypujemy startym serem i jak sie zarumieni to podajemy. Życze smacznego )))
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Jagoda50 31 marca 2012Zgłoś do usunięcia
Apetyczna ta zapiekanka.14 Kto głosował? | Odpowiedz

Sapik3 29 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Polecam i serdecznie pozdrawiam :)14 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 28 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Wygląda i brzmi bardzo smakowicie.Muszę wypróbować.15 Kto głosował? | Odpowiedz