Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24801
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24801
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Składniki
Ziemniaki gotujemy, milone podsmarzamy na patelni z cebulka i przyprawami, szpinak z czosnkiem też podsmarzamy na patelni. Kiełbase kroimy w talarki.
Ugotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia na nie dajemy mielone i kiełbaske przykrywamy to szpinakiem i posypujemy kupurydza na wierz dajemy ziemniaki, oczywiscie wszystko doprawiamy do smaku i zalewamy szklanka wody z kostka rosołowa i wkładamy do piekarnika na godzinke w temp.200stopni na 10 minut przed wyjeciem posypujemy startym serem i jak sie zarumieni to podajemy. Życze smacznego )))