Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11267
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 374
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11267
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 374
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 397
Składniki
Ryż ugotować, kapustę poszatkować i ugotować(na pół miękką) odcedzić i odcisnąć z niej wodę. Cebulę pokroić i zrumienić na tłuszczu.
Ryż, kapustę, 2 jajka,cebulę, pieprz, sól i szczyptę papryki wymieszać razem.Przełożyć do żaroodpornego naczynia i na wierzchu położyć plasterki masła.Włożyć do piekarnika i zapiec na rumiano. Smacznego :)