Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka z łososiem"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4570
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1654
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4570
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1654
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Składniki
Zrób sos: cebulę posiekaj, zeszklij na maśle. Oprósz mąką, obsmaż. Mieszając, dodaj mleko i gotuj 10 min. Dopraw.
Obierz fasolkę (lub szparagi, ew. użyj takich ze słoika), sparz w osolonej wodzie.
Cukinię pokrój wzdłuż na paski i podsmaż na patelni na oleju. Paprykę, pomidory umyj, pokrój w plastry. Lasagne ugotuj al dente, osącz.
W naczyniu żaroodpornym układaj warstwami makaron, przekładając łososiem, warzywami, polewając sosem i posypując serem. Na koniec polej śmietaną z resztą sera. Zapiecz (ok. 30 min, 180°C).Źródło: Świat kobiety