Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka z ryżem, mandarynkami i selerem"
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5579
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1061
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12133
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5579
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1061
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12133
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Składniki
Ryż ugotuj. Wymieszaj marynaty, natrzyj nią mięso, odstaw na godzinę do lodówki. Brzoskwinie, seler naciowy i pomidory pokrój w cząstki, mandarynkę podziel.
Mięso podsmaż na oleju. Ryż rozłóż w naczyniu, posyp owocami i warzywami, ułóż mięso, posyp natką, piecz 45 minut w temperaturze 180°C. Połącz sosu, zagotuj, polej mięso. Zapiekaj kilka minut, podawaj.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień