Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych co się nie odchudzaja:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
ukladamy w brytfance warstwowa. Najpierw boczek w plastrach potem ziemniaki w plasterkach, kielbasa w plasterkach, cebila w krązkachz marchewką. Konczymy na ziemniakach. Kazdą warstwę ziemniakow posypujemy przyprawami. Na koniec dodajemy łyżkę smalcu, przykrywamy i stawiamy na kuchenkę. Smacznego !!!