Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś robię bardzo pyszny placek z kapusty z mięsem. Okazuje się niesamowicie smaczny, spróbuj gotować!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 125
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11665
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6668
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5540
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13758
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 125
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11665
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6668
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5540
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13758
Składniki
Pokrój kapustę w cienkie paski. Dopraw solą i pieprzem do smaku, następnie dodaj dwa jajka i mąkę i dobrze wymieszaj. Smażyć mięso mielone, cebulę i marchewkę na oleju roślinnym. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Następnie połowę masy kapusty wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem patelnię, na wierzchu mięso mielone i przykryć drugą połową kapusty.
Przykryj pokrywką i gotuj z jednej strony przez 10 minut. Odwróć talerz i smaż przez kolejne pięć minut po drugiej stronie. Podawać z kwaśną śmietaną. Smacznego!