Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś robię bardzo pyszny placek z kapusty z mięsem. Okazuje się niesamowicie smaczny, spróbuj gotować!
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17090
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2472
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4650
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1842
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17090
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2472
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4650
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1842
Składniki
Pokrój kapustę w cienkie paski. Dopraw solą i pieprzem do smaku, następnie dodaj dwa jajka i mąkę i dobrze wymieszaj. Smażyć mięso mielone, cebulę i marchewkę na oleju roślinnym. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Następnie połowę masy kapusty wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem patelnię, na wierzchu mięso mielone i przykryć drugą połową kapusty.
Przykryj pokrywką i gotuj z jednej strony przez 10 minut. Odwróć talerz i smaż przez kolejne pięć minut po drugiej stronie. Podawać z kwaśną śmietaną. Smacznego!