Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zielone kanapki"
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21664
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 196
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 291
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21664
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 196
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 291
Składniki
4 porcje • : 20 min • 345 kcal/szt. • 5 zł/porcja
Na patelni grillowej rozgrzej oliwę i obsmaż na chrupiąco kromki chleba.
Zblanszuj groszek i szparagi (2-3 minuty). Następnie odcedź i zahartuj w zimnej wodzie.
Zmiksuj na gładką pastę twarożek, po połowie groszku i szparagów oraz skórkę cytrynową i sok z cytryny.
Resztę szparagów i groszku wymieszaj z oliwą i przypraw.
Posmaruj chleb pastą, dodaj warzywa. Posyp miętą i serem.Źródło: Olivia