Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zrazy wołowe z fasolką szparagową"
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4731
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4718
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44542
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 238
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4731
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4718
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44542
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 238
Składniki
Fasolkę umyj i ugotuj. 2/3 odłóż jako dodatek do dania.
Cebulę posiekaj, zeszklij na maśle razem z pokrojoną w kostkę papryką. Dorzuć posiekaną fasolkę.
Mięso umyj, osusz, rozbij tłuczkiem. Natrzyj olejem, koncentratem i posyp solą.
Na każdym plastrze wołowiny rozłóż po porcji duszonych warzyw, po czym zwiń ciasno i zepnij wykałaczkami. Obtocz je w mące, przesmaż na oleju, a następnie zalej bulionem i duś do miękkości.
Pozostałe warzywa wymieszaj ze śmietaną. Podawaj do roladek razem z pozostałą fasolką szparagową i ew. makaronem papardelle.
Czas: 40 min. 1 porcja = 350 kcal.Źródło: Kurier TV