Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ciasto i do tego bardzo łatwo zrobić, zrobiłam to już kilka razy i już go nie ma w ciągu dnia albo 2 dni, bardzo smakowało wszystkich.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Ułożyć herbatniki na blachę (niecałe herbatniki, bo potrzebne warstwy). Dać całą masę krówkową po ułożeniu herbatniki, potem znowu herbatniki. Zrobić budyń bez cukru i poczekać aż wystygnie i dać na herbatnikach. I jeszcze ułożyć herbatniki. Ubić śnieżkę z mlekiem. I dodać na herbatnikach i potem posypuj startą czekoladą gorzką i schłodzić około 2godz.
SMACZNEGO! Warto zrobić, bo dobre! Wiem, że inaczej piszę, ale to mój pierwszy przepis, którego właśnie dodam.