Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wierzchu można udekorowac prażonymi orzechami włoskimi.
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1010
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1239
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 64
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 54
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1010
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1239
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 64
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 54
Składniki
Ugotować razem: jabłka, cukier, cynamon i imbir w plasterkach, następnie wyjąć imbir i zmiksować. Zmiksować razem: masło, olej, cukier, ekstrakt waniliowy i dwa jajka - na gładka masę. Wymieszać razem maślankę, mus jabłkowy i posiekaną czekoladę(220g, reszta na potem) Płynne składniki podzielić na 2 porcje, sypkie składniki na 3. Wymieszać razem dodając raz sypkie, a raz płynne masy (składniki). Natłuszczyć foremki olejem i obsypać cukrem po całości. Przelać masę do foremek. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160*C na 30-35 minut. Po wyciągnięciu z piekarnika, zmieszać razem kremówkę, 170g posiekanej czekolady i łyżkę masła. Masą polać ostudzone babeczki.