Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdyby ktoś przygotował mi tacę takich babeczek pokochałabym go na zawsze.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Mąkę, sodę, kakao i sól przesiać do miski
W drugiej misce utrzyj masło i cukier na lekki krem. Stopniowo dodawaj ubite jajka. Dodaj wanilię.
Ustaw mikser na wolne obroty i dodaj do masy na zmianę suche składniki i maślankę. Miksuj, aż masa będzie gładka. Jeśli chcesz by twoje babeczki były " Red " dodaj czerwony barwnik i miksuj tak by barwnik rozłożył się równomiernie.
Napełnij papierowe foremki ciastem do 2/3 wysokości.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Piecz przez 20 min.
Ubić bitą śmietanę, udekorować nią babeczki według własnego uznania.