Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdyby ktoś przygotował mi tacę takich babeczek pokochałabym go na zawsze.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102773
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1996
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5860
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5852
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102773
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1996
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5860
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5852
Składniki
Mąkę, sodę, kakao i sól przesiać do miski
W drugiej misce utrzyj masło i cukier na lekki krem. Stopniowo dodawaj ubite jajka. Dodaj wanilię.
Ustaw mikser na wolne obroty i dodaj do masy na zmianę suche składniki i maślankę. Miksuj, aż masa będzie gładka. Jeśli chcesz by twoje babeczki były " Red " dodaj czerwony barwnik i miksuj tak by barwnik rozłożył się równomiernie.
Napełnij papierowe foremki ciastem do 2/3 wysokości.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Piecz przez 20 min.
Ubić bitą śmietanę, udekorować nią babeczki według własnego uznania.