Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, smaczna i prosta ;)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30952
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4794
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30952
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4794
Składniki
Białka ubijamy, dodając powoli cukier. Następnie dodajemy żółtka, wsypujemy mąkę, kisiel i proszek. Wszystko delikatnie mieszamy, dodając olej. 3/4 ciasta wylewamy do keksówki, do reszty dodajemy kakao i łyżką wykładamy je na białe ciasto. Całość pieczemy przez ok. 40 min w 170*C