Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, smaczna i prosta ;)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Białka ubijamy, dodając powoli cukier. Następnie dodajemy żółtka, wsypujemy mąkę, kisiel i proszek. Wszystko delikatnie mieszamy, dodając olej. 3/4 ciasta wylewamy do keksówki, do reszty dodajemy kakao i łyżką wykładamy je na białe ciasto. Całość pieczemy przez ok. 40 min w 170*C