Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 31
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3527
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 117
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 31
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3527
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 117
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Składniki
Margarynę ucieram z cukrem, miodem i żółtkami.
Dodaję mak, lekko podprażone na suchej patelni wiórki kokosowe oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Mieszam. Łączę z pianą z białek.
Podłużną formę wykładam papierem do pieczenia. Przekładam do niej ciasto. Piekę 40 minut w 180 st. C.
Wyjmuję ciasto na chwilę i polewam je cienkimi strużkami miodu oraz posypuję wiórkami kokosowymi i piekę jeszcze 15 minut