Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5387
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1745
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5284
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1789
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5387
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1745
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5284
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1789
Składniki
Margarynę ucieram z cukrem, miodem i żółtkami.
Dodaję mak, lekko podprażone na suchej patelni wiórki kokosowe oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Mieszam. Łączę z pianą z białek.
Podłużną formę wykładam papierem do pieczenia. Przekładam do niej ciasto. Piekę 40 minut w 180 st. C.
Wyjmuję ciasto na chwilę i polewam je cienkimi strużkami miodu oraz posypuję wiórkami kokosowymi i piekę jeszcze 15 minut