Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 109
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1219
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 109
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1219
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Składniki
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ W GARNKU NA JEDNOLITĄ MASĘ I KŁAŚĆ ŁYŻKĄ NA ROZGRZANY OLEJ.
PO WYPŁYNIĘCIU NA WIERZCH I UPIECZENIU NA ZŁOTY KOLOR PRZEWRÓCIĆ NA DRUGĄ STRONĘ.WYŁOŻYĆ NA TALERZ I POSYPAĆ CUKREM PUDREM