Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1734
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 235
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 178
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1734
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 235
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 178
Składniki
Banany przekroić wzdłuż i jescze na pół,żeby z jednego banana wyszły cztery kawałki.
Rozłożyć płat ciasta rozciąć na 8 części,posmaroawać nutelą,położyć po kawałku banana.Złożyć do środka i złożeniem do dołu położyć na papier pergaminowy.
Delikatnie ponacinać i posmarować rozbełtanym jajkiem z mlekiem.Zapiekać 20 min.w 180 C na złoty kolor