Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i tanio
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7709
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 76
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3776
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 1363
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7709
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 76
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3776
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 1363
Składniki
Bialka ubijam z cukrem 10 minut.Dziele piane na 4 czesci i mieszam osobno z orzechami,wiorkami,migdalami.Dwoma lyzkami nakladam male piramidki na blacze wylozona papierem i do pieca z termoobiegiem. Na raz wkladam 4 blachy.150°C na 40 min..Tygodniami mozna je przechowywac nie zamykajac.Smacznego