Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Składniki
Białka ubic z cukrem i cukrem waniliowym,dodać żoltka,make przesianą z proszkiem do pieczeniai na końcu masło i olejek waniliowy. Ciasto podzielic na 3 czesci.
Do jednej dodac orzechy,do drugiej kakao,do trzeciej mak(nie parzyc i nie mielic).Ciasto ulożyć kolejno na wytluszczona i wysypaną tartą bulka formie.Piec 50 minut w tem.200 stopni c.Ostudzone,mozna polac polewa czekoladową.