Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
Składniki
Białka ubic z cukrem i cukrem waniliowym,dodać żoltka,make przesianą z proszkiem do pieczeniai na końcu masło i olejek waniliowy. Ciasto podzielic na 3 czesci.
Do jednej dodac orzechy,do drugiej kakao,do trzeciej mak(nie parzyc i nie mielic).Ciasto ulożyć kolejno na wytluszczona i wysypaną tartą bulka formie.Piec 50 minut w tem.200 stopni c.Ostudzone,mozna polac polewa czekoladową.