Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2559
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 683
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1504
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13937
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2559
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 683
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1504
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13937
Składniki
Mąkę i proszek do pieczenia przesiej przez sitko
jajka ubij z cukrem za pomocą miksera aż staną się gęstą masą
Do masy z jajek i cukru dodawaj po łyżce mąki z proszkiem do pieczenia i mieszaj delikatnie drewnianą łyżką
Ciasto wyłóż na blachę posmarowaną masłem i posypana bułką tartą. Piecz w temperaturze 150-180 st. przez około 20 minut.