Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt jasny zaczerpnięty ze zbiorów Siostry Anastazji i zawsze się udaje :)
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5116
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 587
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5116
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 587
Składniki
Białka jajek ubić na sztywną pianę. Potem dodawać po jednym żółtku i po odrobinie cukru ciągle ucierając. Dodać przesianą przez sito mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszać łyżką lub na małych obrotach miksera. Przelać do formy wysmarowanej olejem i wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 160-180st. około 30-40 minut.