Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli będzie robiony wg przepisu - zawsze uda się
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2805
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2805
Składniki
Ubić pianę z białek z solą (porządnie), dodać cukier i dobrze zmiksować ( około 12-15 minut). Masa białkowo-cukrowa powinna być lśniąca i sztywna. Dodać roztrzepane żółtka, Na koniec do masy wsypać przesianą mąkę z proszkiem i bardzo delikatnie wymieszać. Piec ok 30 min w temp. ok 180 stopni
PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA RZUCIĆ NA BLAT Z WYS. OKOŁO 30-50 CM,