Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli będzie robiony wg przepisu - zawsze uda się
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2424
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4586
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1690
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 523
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2424
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4586
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1690
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 523
Składniki
Ubić pianę z białek z solą (porządnie), dodać cukier i dobrze zmiksować ( około 12-15 minut). Masa białkowo-cukrowa powinna być lśniąca i sztywna. Dodać roztrzepane żółtka, Na koniec do masy wsypać przesianą mąkę z proszkiem i bardzo delikatnie wymieszać. Piec ok 30 min w temp. ok 180 stopni
PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA RZUCIĆ NA BLAT Z WYS. OKOŁO 30-50 CM,