Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4444
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12670
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4444
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12670
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem na gładką masę, dodając kakao i masło. Na dnie deki (formy keksowej) ułożyć herbatniki posmarować przygotowaną masą na kremie ułożyć kolejną warstwę herbatników docisnąć, układać kolejne warstwy aż do wyczerpania składników. Włożyć do lodówki a kiedy zastygnie polać czekoladą udekorować orzechami.