Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na biszkopcie o bardzo delikatnym posmaku masy toffi i budyniu. Pychotka:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę, podczas ubijania powoli dodajemy cukier. Następnie dodajemy po 1żółtku,a na koniec mąkę przesianą z proszkiem i budyniem. Pieczemy w temp. 180-190 , ok15-20 minut
Budynie(2szt) gotujemy według przepisu na opakowaniu.Gorący budyń wykładamy na biszkopt. Na budyń układamy ciastka pepitki. Masę krówkową podgrzewamy i gorącą smarujemy ciastka. Studzimy. Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i śmietan-fixem. Rozkładamy na masie .Wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi. Wstawiamy do lodówki.