Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8332
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2886
Polecam.
Odsłon: 1557
Polecam.
Odsłon: 460
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8332
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2886
Polecam.
Odsłon: 1557
Polecam.
Odsłon: 460
Składniki
Zagnieść ciasto z mąki, margaryny, śmietany i cukru. Włożyć do lodówki na 1 godz. Ciasto rozwałkować na grubość ok.0.5 i wykrawać kółka. Na każdym kółku kłaść kawałki jabłka i składać na pół ,brzegi lekko docisnąć. Piec ok 20 min w temp.200*C.