Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w przygotowaniu a do tego bardzo dobre.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1727
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1727
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Składniki
Do miski wrzuć mąkę, proszek do pieczenia, płatki, cukier dodaj jajka oraz masło lub margarynę - bardzo miękką lub rozpuszczoną. Całość wymieszaj, ciasto jest gęste.
Nakładaj porcje małego orzecha - spłaszcz , na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 180 stopni przez 15-20 minut do zarumienienia ciasteczek. Smacznego
Do ciasteczek można dodać bakalie, ziarenka kto co lubi lub akurat ma.