Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bardzo dobre na drugie śniadanie lub popołudniową przekąskę do szkoły do biura lub na spacer.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Mus jabłkowy: jabłka obrać , pokroić i podsmażyć gdy przestygnie dodać masło i miód.
Płatki połączyć z musem i odstawić na 15 minut. Po tym czasie dodać resztę składników jeżeli masa będzie bardzo gęsta można dodać jogurt naturalny . Z powstałego ciasta formować kulki delikatnie spłaszczyć i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Piec 20 minut w 180 stopniach C.