Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam o ile pamiętam na stronie www.papilot.pl. Ciasteczka są pyszne, łatwe i szybkie w przygotowaniu. Niestety nie mam ich zdjęcia. Życzę wszystkim smacznego
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4621
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12489
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5698
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4621
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12489
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5698
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, po otrzymaniu gładkiej masy dodać jajko, sól sodę, mąkę. Wyrobić ciasto. Potem do ciasta dodać orzechy, czekoladę, rodzynki i ponownie zagnieść.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego i układać w odstępach na blasze. Piec ok. 10-15 minut w temperaturze 200 stopni