Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam o ile pamiętam na stronie www.papilot.pl. Ciasteczka są pyszne, łatwe i szybkie w przygotowaniu. Niestety nie mam ich zdjęcia. Życzę wszystkim smacznego
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8399
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8399
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, po otrzymaniu gładkiej masy dodać jajko, sól sodę, mąkę. Wyrobić ciasto. Potem do ciasta dodać orzechy, czekoladę, rodzynki i ponownie zagnieść.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego i układać w odstępach na blasze. Piec ok. 10-15 minut w temperaturze 200 stopni