Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasteczka półfrancuskie z cukrem i orzechami
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Składniki
zagnieść ciasto i zostawić na dobe w lodówce. Następnie z ciasta wycinać ciasteczka (szklanką lub specjalnymi foremkami) , moczyć w białku , posypać cukrem i orzechami , następnie wyłożyć na blaszkę i piec w temp. ok 100*C