Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka bez pieczenia.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1355
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1355
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Składniki
Masło wode i cukier rozpuszczamy w rondelku, gdy się rozpuści dodajemy kakao i mieszamy aż sie rozpuści, chwile gotujemy. Do garnka dodajemy płatki i zalewamy masą, mieszamy aż płatki zostaną nią całkowicie pokryte. Na koniec zakrywamy garnek pokrywką i zostawiamy na 30min. Gdy ostygnie formujemy małe kulki i układamy na talerzu po czym dajemy do lodówki. SMACZNEGO:)