Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiele osób wie, że oliwy z oliwek można używać jako substytut masła i margaryny, również do pieczenia ciast, ciastek i muffinów. Ma ona bowiem takie właściwości, że pali się w niższych niż inne oleje stopniach bo nawet w 225°C. Mój konkurs dla Was to kulinarne wyzwanie na słodkie ciasteczka i muffiny z użyciem oliwy z oliwek. Konkurs potrwa dwa tygodnie, regulamin znajdziecie poniżej ale najważniejsze są nagrody!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5059
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13623
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7703
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5059
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13623
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7703
Składniki
Zapraszam Was po szczegóły na: http://abitepl.blogspot.com/2012/11/konkurs-z-oliwami-bertolli-i-carbonel.html
1 miejsce: 500 ml oliwy z oliwek Carbonell Extra Virgine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Extra Vergine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Delicata 2 miejsce: 500 ml oliwy z oliwek Carbonell Extra Virgine, 250 ml oliwy z oliwek Bertolli Extra Vergine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Delicata 3 miejsce: 500 ml oliwy z oliwek Carbonell Extra Virgine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Extra Vergine