Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiele osób wie, że oliwy z oliwek można używać jako substytut masła i margaryny, również do pieczenia ciast, ciastek i muffinów. Ma ona bowiem takie właściwości, że pali się w niższych niż inne oleje stopniach bo nawet w 225°C. Mój konkurs dla Was to kulinarne wyzwanie na słodkie ciasteczka i muffiny z użyciem oliwy z oliwek. Konkurs potrwa dwa tygodnie, regulamin znajdziecie poniżej ale najważniejsze są nagrody!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14092
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1625
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16055
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14092
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1625
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16055
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6454
Składniki
Zapraszam Was po szczegóły na: http://abitepl.blogspot.com/2012/11/konkurs-z-oliwami-bertolli-i-carbonel.html
1 miejsce: 500 ml oliwy z oliwek Carbonell Extra Virgine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Extra Vergine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Delicata 2 miejsce: 500 ml oliwy z oliwek Carbonell Extra Virgine, 250 ml oliwy z oliwek Bertolli Extra Vergine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Delicata 3 miejsce: 500 ml oliwy z oliwek Carbonell Extra Virgine, 500 ml oliwy z oliwek Bertolli Extra Vergine