Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z dodatkiem bananów
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 119
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 703
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 119
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 703
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
Banany rozgnieć lub zmiksuj. W garnku rozpuść masło, dodaj cukier, wymieszaj. Następnie kolejno dodawaj po jednym jajku, mąkę z proszkiem, sól i mleko. Na końcu dodaj banany. Nie należy zmieniać kolejności dodawania składników. Ciasto przełóż do keksówki i piecz około godziny w 180 stopniach, sprawdzając patyczkiem, czy już się upiekło w środku.