Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE I ŁATWE W ZROBIENIU :) IDEALNE DO KAWY CZY HERBATY :) POLECAM :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25930
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3257
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1414
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25930
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3257
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1414
Składniki
MARGARYNĘ ROZTOPIĆ I ODSTAWIĆ DO OSTYGNIĘCIA
JAJKA ( CAŁE ) ROZETRZEĆ Z CUKREM. POWOLI DODAĆ MĄKĘ I BUDYŃ. WLAĆ ROZTOPIONY, OSTUDZONY TŁUSZCZ. DO WYROBIONEJ W MAKUTRZE MASY DODAĆ PROSZEK DO PIECZENIA I DOBRZE WYMIESZAĆ.
MASĘ WYŁOŻYĆ DO NASMAROWANEJ TŁUSZCZEM I OBSYPANEJ BUŁKĄ POJEDYNCZEJ BRYTFANKI.
PIEC OKOŁO 45 MINUT W TEMPERATURZE 180 STOPNI. PRZED WYJĘCIEM Z PIECA SPRAWDZIĆ PATYCZKIEM CZY CIASTO NA PEWNO SIĘ UPIEKŁO. NIE POZOSTAWIAĆ W PIEKARNIKU. WYJĄĆ.