Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PO PROSTU PALCE LIZAĆ....
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 345
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 377
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 923
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 345
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 377
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 923
Składniki
Obrane jabłka utrzeć na tartce o dużych oczkach, margarynę lub masło utrzeć ze szklanką cukru i żółtkami na puch. Nadal ucierając powoli wsypywać mąkę ziemniaczaną z pszenną i proszkiem do pieczenia. Następnie ostrożnie wymieszać z pianą z białek. Budyń z obu opakowań ugotować na litrze mleka dodając pozostały cukier. 34 ciasta wyłożyć do natłuszczonej blachy posypanej tartą bułką . Na nim rozłożyć kolejno warstwę jabłek , gorący budyń i resztę ciasta. Piec 50 minut w temp. 180stopni . Można polać polewą