Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne o delikatnym smaku cappuccino, rozpływające się w ustach...
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19272
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1699
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232144
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19272
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1699
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232144
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jajek.
1 szkl. mleka zagotowac z cukrem, a w drugiej wymieszac mąką, żółtka i kawę. Wlac do gotującego mleka i ugotowac budyń.
Kasia utrzec do białości i dodawac budyń. Krem utrzec na puszystą masę. Śmietanę ubic na sztywno z cukrem, a potem dodac żelatynę rozpuszczoną w wodzie (zimną). Utrzec na masę.
Układamy: biszkopt - masa cappuccino - bita śmietana. Posypac gorzką czekoladą lub kakao.