Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne o delikatnym smaku cappuccino, rozpływające się w ustach...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8321
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 467
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8321
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 467
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jajek.
1 szkl. mleka zagotowac z cukrem, a w drugiej wymieszac mąką, żółtka i kawę. Wlac do gotującego mleka i ugotowac budyń.
Kasia utrzec do białości i dodawac budyń. Krem utrzec na puszystą masę. Śmietanę ubic na sztywno z cukrem, a potem dodac żelatynę rozpuszczoną w wodzie (zimną). Utrzec na masę.
Układamy: biszkopt - masa cappuccino - bita śmietana. Posypac gorzką czekoladą lub kakao.