Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest bardzo pyszne i dobrze się kroi.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7672
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2838
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7672
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2838
Składniki
Ugotować budyń z 1/2l mleka, do gorącego budyniu dodać galaretką cytrynową i dobrze wymieszać, ostudzić. Zimny budyń ukręcić z margaryną i dodać sok wyciśnięty z 1cytryny.
Mleko skondensowane ukręcić z 1/2kostki margaryny.
Śmietanę ubić z 2op śmietanfixu i 1łużka cukru pudru. Na koniec dodać 1łyżeczkę żelatyny rozpuszczonej w 1/5szkl gorącej wody(żelatyna powinna być tężejąca)