Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie kokosa i rabarbaru z nutką bezy waniliowej.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1054
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5609
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18033
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1054
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5609
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18033
Składniki
Do miski wsyp mąkę,kokos, żółtka,cukier, śmietanę ,olej i proszek do pieczenia wyrób ciasto .1/3ciasta wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 24x36 na ciasto wyłóż pokrojony rabarbar.
Beza.Białka ubij z cukrem dosyp proszek budyniowy.Bezę wyłóż na rabarbar na wierzch resztę ciasta (możesz porwać na kawałki i poukładać lub dosyp trochę kokosu i zrób kruszonkę)Piecz około 40 minut w temperaturze 170 st.Smacznego.