Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie kokosa i rabarbaru z nutką bezy waniliowej.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21942
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9561
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2098
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4100
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 732
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 371
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21942
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9561
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2098
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4100
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 732
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 371
Składniki
Do miski wsyp mąkę,kokos, żółtka,cukier, śmietanę ,olej i proszek do pieczenia wyrób ciasto .1/3ciasta wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 24x36 na ciasto wyłóż pokrojony rabarbar.
Beza.Białka ubij z cukrem dosyp proszek budyniowy.Bezę wyłóż na rabarbar na wierzch resztę ciasta (możesz porwać na kawałki i poukładać lub dosyp trochę kokosu i zrób kruszonkę)Piecz około 40 minut w temperaturze 170 st.Smacznego.