Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7982
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3373
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7982
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3373
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 617
Składniki
z jajek ,cukru,mąki pszennej,mąki ziemniaczanej,proszku i wody upiec biszkopt,20 minut w temp.180,wystudzić.Kubusia wlać do garnka i ugotować z niego budyń,jeszcze ciepły wylać na biszkopt,wystudzić,galaretkę rozrobić w niecałej szklanki gorącej wody,lekko wystudzić i połączyć z ubitą śmietaną, wylać na budyń z kubusia ,wstawić na 1h do lodówki,