Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19278
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232147
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19278
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232147
Składniki
Wszystkie skladniki wsypac do wielkiej miski razem z gazujaca fanta i na powolnych obrotach miksowac (lub powoli mieszac )
Geste ,lejace ciasto wylac na kwadratowa blache ,piec na 180stopni 40 do 50 minut,az ciasto bedzie rumiane a z piekarnika bedzie ulatnial sie cytrynowy zapach.Upieczone wyciagnac z piekarnika , poczekac az wystygnie posypac cukrem pudrem, kroic na porcje i gotowe ! Smacznego