Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2614
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 758
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2614
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 758
Składniki
Wszystkie skladniki wsypac do wielkiej miski razem z gazujaca fanta i na powolnych obrotach miksowac (lub powoli mieszac )
Geste ,lejace ciasto wylac na kwadratowa blache ,piec na 180stopni 40 do 50 minut,az ciasto bedzie rumiane a z piekarnika bedzie ulatnial sie cytrynowy zapach.Upieczone wyciagnac z piekarnika , poczekac az wystygnie posypac cukrem pudrem, kroic na porcje i gotowe ! Smacznego