Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1449
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1449
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Składniki
Kruszonkę robimy ze składników musi być sypka.
dzielimy kruszonkę na 2 części.
Jedna część kruszonki wysypujemy na spód blachy.
Masę robimy ze składników.
Wykładamy masę na pierwszą część kruszonki.
Przykrywamy drugą częścią kruszonki.
Na masę można dać garść borówek jeżeli są.
Ciasto włożyć do nagrzanego piekarnika.Piec w temperaturze 160 stopni około 1 godziny.