Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1103
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2878
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 971
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1735
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14712
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1103
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2878
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 971
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1735
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14712
Składniki
Kruszonkę robimy ze składników musi być sypka.
dzielimy kruszonkę na 2 części.
Jedna część kruszonki wysypujemy na spód blachy.
Masę robimy ze składników.
Wykładamy masę na pierwszą część kruszonki.
Przykrywamy drugą częścią kruszonki.
Na masę można dać garść borówek jeżeli są.
Ciasto włożyć do nagrzanego piekarnika.Piec w temperaturze 160 stopni około 1 godziny.