Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414218
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414218
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Składniki
Kruszonkę robimy ze składników musi być sypka.
dzielimy kruszonkę na 2 części.
Jedna część kruszonki wysypujemy na spód blachy.
Masę robimy ze składników.
Wykładamy masę na pierwszą część kruszonki.
Przykrywamy drugą częścią kruszonki.
Na masę można dać garść borówek jeżeli są.
Ciasto włożyć do nagrzanego piekarnika.Piec w temperaturze 160 stopni około 1 godziny.