Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5790
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12449
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5233
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5790
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12449
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5233
Składniki
Białka ubic dodajac stopniowo cukier żółtka.Wsypac make a proszkiem i kakao.Wylacna blache (25x40)piec 30 min w 180st.Schłodzoną śmietanę ubic z cukrem dodac usztywniacz.Ostudzone ciasto przekroic .Na jeden płat wyłożyc połowe śmietany i winogrono(duże przekroic).Przykryc drugim płatem,wyłożyc resztę śmietany,dowolnie udekorowac.