Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto, idealne na jesienne dni...
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Składniki
Utrzeć czekoladę a następnie wymieszać wszystkie składniki ciasta. Wyłożyć głęboką blachę papierem do pieczenia i równomiernie rozprowadzić ciasto. Piec w termoobiegu w temperaturze 180 ° C przez około 20 minut.
Odstawić do ostygnięcia, a następnie wymieszać cukier puder z grzanym winem do powstania czerwonego lukru i rozprowadzić go na schłodzonym cieście. Gdy polewa wystygnie, pokroić ciasto na kawałki.