Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto, idealne na jesienne dni...
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5708
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 2977
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 206
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5708
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 2977
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 206
Składniki
Utrzeć czekoladę a następnie wymieszać wszystkie składniki ciasta. Wyłożyć głęboką blachę papierem do pieczenia i równomiernie rozprowadzić ciasto. Piec w termoobiegu w temperaturze 180 ° C przez około 20 minut.
Odstawić do ostygnięcia, a następnie wymieszać cukier puder z grzanym winem do powstania czerwonego lukru i rozprowadzić go na schłodzonym cieście. Gdy polewa wystygnie, pokroić ciasto na kawałki.