Desery Przepis na:
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Jagody przebrać opłukać odsączyć na sitku.
Margarynę lekko rozpuścić ostudzić.Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym dodać margarynę zmiksować następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia jeszcze raz zmiksować.Wylać na blachę.Wyłożyć jagody.
Przygotować kruszonkę:składniki wymieszać wyłożyć na przygotowane ciasto.
Piec około 50min w temperaturze 190st.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

wioleta333 16 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
pycha.....1 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchcik 14 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
mmm..wygląda i na pewno smakuje pysznie:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchareczki 14 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Postaramy się zrobić :)1 Kto głosował? | Odpowiedz