Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 728
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12526
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 728
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12526
Składniki
Jagody przebrać opłukać odsączyć na sitku.
Margarynę lekko rozpuścić ostudzić.Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym dodać margarynę zmiksować następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia jeszcze raz zmiksować.Wylać na blachę.Wyłożyć jagody.
Przygotować kruszonkę:składniki wymieszać wyłożyć na przygotowane ciasto.
Piec około 50min w temperaturze 190st.