Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1162
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13201
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1139
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1162
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13201
Składniki
Jagody przebrać opłukać odsączyć na sitku.
Margarynę lekko rozpuścić ostudzić.Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym dodać margarynę zmiksować następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia jeszcze raz zmiksować.Wylać na blachę.Wyłożyć jagody.
Przygotować kruszonkę:składniki wymieszać wyłożyć na przygotowane ciasto.
Piec około 50min w temperaturze 190st.