Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 105
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2656
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 812
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14225
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 105
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2656
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 812
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14225
Składniki
BISZKOPT: Zrobić z podanych składników biszkopt. KOKOS: Białka ubić na sztywno.Gdy już będą sztywne dodawać powoli cukier dalej ubijając.Jak już bezie dobrze ubite to wsypać kokos i wcisnąć pół cytryny,delikatnie wymieszać.Piec na papierze pergaminowym w piekarniku nagrzanym do 170C około 30 min. SMIETANA: Kremówkę ubić razem z cukrem na sztywno.Brzoskwinie pokrojić w kosteczkę i dodać już do ubitej śmietany.żelatynę rozpuścić w pół. szkl.wody i wlać do śmietany,dobrze wymieszać. BISZKOPT
śmietana
KOKOS Na kokos należy uważać przy ściąganiu z papieru bo lubi się kruszyć!!!