Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54267
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 574
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5667
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54267
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 574
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5667
 
         
        Składniki
BISZKOPT: Zrobić z podanych składników biszkopt. KOKOS: Białka ubić na sztywno.Gdy już będą sztywne dodawać powoli cukier dalej ubijając.Jak już bezie dobrze ubite to wsypać kokos i wcisnąć pół cytryny,delikatnie wymieszać.Piec na papierze pergaminowym w piekarniku nagrzanym do 170C około 30 min. SMIETANA: Kremówkę ubić razem z cukrem na sztywno.Brzoskwinie pokrojić w kosteczkę i dodać już do ubitej śmietany.żelatynę rozpuścić w pół. szkl.wody i wlać do śmietany,dobrze wymieszać. BISZKOPT
śmietana
KOKOS Na kokos należy uważać przy ściąganiu z papieru bo lubi się kruszyć!!!