Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo dobre:)
Przepis dnia
To jeden z naszych ulubionych serników. Jest lekki i puszysty. Można go zrobi...
Odsłon: 20102
Ciasto kokos na budyniu to wyśmienity deser o delikatnym i aksamitnym smaku....
Odsłon: 3456
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 423
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 423
Składniki
BISZKOPT: Zrobić z podanych składników biszkopt. KOKOS: Białka ubić na sztywno.Gdy już będą sztywne dodawać powoli cukier dalej ubijając.Jak już bezie dobrze ubite to wsypać kokos i wcisnąć pół cytryny,delikatnie wymieszać.Piec na papierze pergaminowym w piekarniku nagrzanym do 170C około 30 min. SMIETANA: Kremówkę ubić razem z cukrem na sztywno.Brzoskwinie pokrojić w kosteczkę i dodać już do ubitej śmietany.żelatynę rozpuścić w pół. szkl.wody i wlać do śmietany,dobrze wymieszać. BISZKOPT
śmietana
KOKOS Na kokos należy uważać przy ściąganiu z papieru bo lubi się kruszyć!!!
Przepisy Desery
Desery
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Desery
Najprostsze cake pops
Desery
Śmietanowiec z truskawkami
Desery
Bułeczki z rabarbarem
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Nareszcie wyczekany przez cały rok rabarbar pojawia się w sklepach i na dział...
Odsłon: 242
Najprostsze cake pops
Cake pops, znane też jako popcakes, to pyszny deser, który zrobisz zaledwie z...
Odsłon: 2895