Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8432
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8432
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Najpierw białka ubić i dosypywać cukru,potem dodać żołtka i mieszać delikatnie drewnianą łyżką,na końcu dodać mąke i proszek do pieczenia.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180stopni i piec około 15-20 min.
Galaretki przygotować według przepisu i jak zaczną tężeć to dać śmietanę ubitą i pokrajane truskawki
Na wystudzone ciasto wyłożyć masę! Smacznego