Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w moim ogrodzie sliwki juz pyszne wiec przyszedl czas na ciacho z wegierkami;) przepis z internetu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11139
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6390
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13372
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5133
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11139
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6390
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13372
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5133
Składniki
maslo ucieramy z cukrem dodajemy po jednym zoltk i i oliwe,dodac piane ubita z bialek i delikatnie wymieszac z maka. ciasto podzielic na 3 czesci. pierwsza biala wylewamy do tortownicy,nastepnie ta wymieszana z budyniem i na koncu ta z kakao. ulozyc sliwki skorka do dolu i posypac kruszonka(maka,cukier i margaryna). piec 50 mi n w 180st.