Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche...cynamnowe i takie delikatna
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 118
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 118
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
Wszystkie składniki ugniatamy, do 1/3 części ciasta dodajemy kakao i wkładamy do zamrażarki a pozostałą część ciasta wkładamy do lodówki na 30 mminut. Po tym czasie ciasto rozwałkowujemy na foremce i układamy na nim jabłka, posypujemy cynamonem, pieczemy ciasto ok.45 min w temp 180*.Po tym czasie ciasto wyciągamy z piekarnka polewamy gorącym budyniem i na wierzch ucieramy na tarle ciasto z zamrażarki, i podpiekamy następne 15 minut.