Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pysznie czekoladowe. Można dodać do nich dropsy czekoladowe albo zwykłą czekoladę gorzką albo mleczną.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 357
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3520
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 357
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3520
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
Suche składniki mieszamy razem w misce. Osobno mieszamy mokre składniki. Dodajemy do masy i mieszamy aż wszystkie składniki się wymieszają i iasto będzie jednolite.
Do masy dodajemy czekoladę lub dropsy. Mieszamy. Foremki na muffinki wykładamy papierowymi papilotami. ( ja użyłam foremek silikonowych).
Wypełniamy foremki ciastem i wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut. Aby sprawdzić czy są gotowe możemy nakłuć je patyczkiem drewnianym do szaszłyków. Jeśli ciasto się nie przyklei babeczki są gotowe.