Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pysznie czekoladowe. Można dodać do nich dropsy czekoladowe albo zwykłą czekoladę gorzką albo mleczną.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3769
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 938
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 229
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34215
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 561
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3769
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 938
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 229
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34215
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 561
Składniki
Suche składniki mieszamy razem w misce. Osobno mieszamy mokre składniki. Dodajemy do masy i mieszamy aż wszystkie składniki się wymieszają i iasto będzie jednolite.
Do masy dodajemy czekoladę lub dropsy. Mieszamy. Foremki na muffinki wykładamy papierowymi papilotami. ( ja użyłam foremek silikonowych).
Wypełniamy foremki ciastem i wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut. Aby sprawdzić czy są gotowe możemy nakłuć je patyczkiem drewnianym do szaszłyków. Jeśli ciasto się nie przyklei babeczki są gotowe.