Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pysznie czekoladowe. Można dodać do nich dropsy czekoladowe albo zwykłą czekoladę gorzką albo mleczną.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 35
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2284
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 35
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2284
Składniki
Suche składniki mieszamy razem w misce. Osobno mieszamy mokre składniki. Dodajemy do masy i mieszamy aż wszystkie składniki się wymieszają i iasto będzie jednolite.
Do masy dodajemy czekoladę lub dropsy. Mieszamy. Foremki na muffinki wykładamy papierowymi papilotami. ( ja użyłam foremek silikonowych).
Wypełniamy foremki ciastem i wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut. Aby sprawdzić czy są gotowe możemy nakłuć je patyczkiem drewnianym do szaszłyków. Jeśli ciasto się nie przyklei babeczki są gotowe.