Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pysznie czekoladowe. Można dodać do nich dropsy czekoladowe albo zwykłą czekoladę gorzką albo mleczną.
Ciasto espresso to prawdziwa gratka dla miłośników kawy. To, co robi ona z cz...
Odsłon: 1148
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 83
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 786
Ciasto espresso to prawdziwa gratka dla miłośników kawy. To, co robi ona z cz...
Odsłon: 1148
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 83
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 786
Składniki
Suche składniki mieszamy razem w misce. Osobno mieszamy mokre składniki. Dodajemy do masy i mieszamy aż wszystkie składniki się wymieszają i iasto będzie jednolite.
Do masy dodajemy czekoladę lub dropsy. Mieszamy. Foremki na muffinki wykładamy papierowymi papilotami. ( ja użyłam foremek silikonowych).
Wypełniamy foremki ciastem i wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut. Aby sprawdzić czy są gotowe możemy nakłuć je patyczkiem drewnianym do szaszłyków. Jeśli ciasto się nie przyklei babeczki są gotowe.