Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , do pochrupania i łatwe ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Żółtka z cukrem utrzyj, wsyp obrane i posiekane migdały, utartą czekoladę, mąkę, a na końcu ubitą pianę z białek i lekko wymieszaj. Masę wykładaj łyżką na natłuszczona blaszkę. Wstaw do średnio nagrzanego piekarnika na 25 minut.