Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , do pochrupania i łatwe ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Żółtka z cukrem utrzyj, wsyp obrane i posiekane migdały, utartą czekoladę, mąkę, a na końcu ubitą pianę z białek i lekko wymieszaj. Masę wykładaj łyżką na natłuszczona blaszkę. Wstaw do średnio nagrzanego piekarnika na 25 minut.